Sunt un simplu om în căutarea vieții în aici și acum. Îmi place să cred că sunt tot mai aproape de fi aici, într-o stare de prezență și mai puțin în rememorarea trecutului ori în scrierea viitorului.

Îmi trăiesc viața în armonie, autenticitate și libertate. Nu a fost simplu să ajung aici, nu e simplu nici să rămân cu aceste valori, însă, cred că totul e o alegere! Cred cu tărie că viața înseamnă relații, iubire și acceptare și că totul are cel puțin o soluție dacă ajungi să simți aceste trei elemente.

Îmi place tot ce ține de arta frumosului, de om și suflet, de explorare și devenire. Sunt pasionată de scris, pictură, lectură, îmi plac florile și fluturii.

Sunt psihoterapeut format în psihoterapie integrativă, am parcurs o călătorie uimitoare pentru a ajunge să fiu gata să ofer darul psihoterapiei celui care-mi solicită ajutorul în a-și trăi suferința ori bucuria.

Psihoterapia înseamnă relație, înseamnă să găsești în fața ta o persoană cu care rezonezi și care te poate însoți într-o călătorie de explorare și de vindecare pentru minte, trup și suflet. Psihoterapia înseamnă învățare și dezvățare, înseamnă iubire față de sine și de ceilalți, înseamnă a-ți da voie să fii tu cel care ești deja, în cea mai bună versiune a ta!

Mă fascinează poveștile care invită omul să reflecteze, așa că îți împărtășesc o poveste tare dragă:

Se spune că un înțelept și un discipol al său călătoreau împreună într-o zi senină, discipolul se afla la volanul mașinii cu care au plecat să descopere ținuturile; la un moment dat, a început să picure, iar ploaia plăpândă s-a întețit în câteva minute. Discipolul îi spune bătrânului înțelept: „Poate ar fi bine să ne oprim să așteptăm să stea ploaia și apoi să ne continuăm drumul”. Înțeleptul îi răspunde pe nerăsuflate: „Fiule, hai să continuăm drumul, mergi cu atenție, este în regulă!”. După câteva clipe, discipolul spune din nou: „Dar, înțeleptule, plouă din ce în ce mai tare, e furtună, uite câte mașini au oprit pe marginea drumului, poate ar trebui să oprim și noi!”. Acesta îi zice: „Este în regulă, condu cu atenție și va fi bine!”. Zis și făcut, cei doi își continuă drumul prin furtună, iar la un moment dat, coborând un deal, ploaia s-a domolit, soarele și-a făcut loc printre norii de ploaie, iar pe cer în zare se vedea un măreț curcubeu. Acum, înțeleptul îi spune discipolului: „Dragul meu, te rog acum să oprești, trage pe dreapta!”. „Cum așa?”, spune discipolul „Ei bine, fiule, acum e momentul să oprești, să te uiți în urma ta, să vezi în spatele tău furtuna prin care ai trecut și să te bucuri de soarele care îți va călăuzi în continuare pașii.”

Motto-ul meu este „Prețuiește-te ACUM, meriți!”