Cum e în cabinetul meu?

Cum e în cabinetul meu?

Bun venit în cabinetul meu,

Locul în care te simți în deplină siguranță pentru a-ți da voie să fii tu și să te aduci pe tine în fața ta și a mea cu tot ce porți cu tine. Descoperi un loc primitor care nu seamănă nici pe departe cu un cabinet medical, dar nici cu un loc unde stai la o cafea.

Cabinetul de psihoterapie este acel spațiu în care îmi petrec mare parte din zi. Așa că l-am decorat cu mult drag și atenție la detalii care să mă ajute să fiu în cea mai bună versiune a mea și să ofere confort celor care-I calcă pragul în ședințele de psihoterapie ori la cursuri. Spațiul larg și lămpile luminoase, culorile subtile și miresmele blânde creează un ambient reconfortant.

Clienții și cursanții mei spun că e magie în cabinet. De la modul în care am aranjat toate piesele până la timpul care zboară. Atunci când ei descriu experiența în cabinet amintesc de relaxare, siguranță, pace și liniște. Acestea sunt și stările pe care eu le trăiesc în cabinet zi de zi.

119925354 1198541640513981 2241161668768763330 n

„Prețuiește-te acum, meriți!”

Sunt pasionată de psihoterapie și dezvoltare personală - psihoterapeut autonom cu practică privată în cabinetul individual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei.

Profesez cu convingerea că orice persoană are puterea de a se vindeca.

Cred cu tărie că ceea ce „gândim trăim” și consider că transformarea interioară se activează având la bază nevoile, convingerile și resursele interioare.

crop2 eu DSC 2803.more light
ATENȚIE: conținut protejat!

Abonează-te la newsletter

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța

Dacă apeși pe butonul de mai sus înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile acestui website.