Cum e în cabinetul meu?

Cum e în cabinetul meu?

Bun venit în cabinetul meu,

Locul în care te simți în deplină siguranță pentru a-ți da voie să fii tu și să te aduci pe tine în fața ta și a mea cu tot ce porți cu tine. Descoperi un loc primitor care nu seamănă nici pe departe cu un cabinet medical, dar nici cu un loc unde stai la o cafea.

Cabinetul de psihoterapie este acel spațiu în care îmi petrec mare parte din zi. Așa că l-am decorat cu mult drag și atenție la detalii care să mă ajute să fiu în cea mai bună versiune a mea și să ofere confort celor care-I calcă pragul în ședințele de psihoterapie ori la cursuri. Spațiul larg și lămpile luminoase, culorile subtile și miresmele blânde creează un ambient reconfortant.

Clienții și cursanții mei spun că e magie în cabinet. De la modul în care am aranjat toate piesele până la timpul care zboară. Atunci când ei descriu experiența în cabinet amintesc de relaxare, siguranță, pace și liniște. Acestea sunt și stările pe care eu le trăiesc în cabinet zi de zi.

 

119925354 1198541640513981 2241161668768763330 n
crop DSC 2847

„Prețuiește-te acum, meriți!"

Cabinetul meu este spațiul care aude și simte multe, totul rămâne ca moștenire în pereții săi, principiul confidențialității fiind baza psihoterapiei. Te invit cu drag să calci pragul și să te lași surprins de căldura acestui spațiu pe care l-am visat încă de când am ales să devin psihoterapeut.

Abonează-te la newsletter.

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța