Cursuri

Cursuri

Am găsit 2 cursuri pentru tine
239 lei

Somn odihnitor. Meditații pentru somn

4 lecții
1 săptămână
399 lei

10 puncte cheie de Mindfulness pentru Stare de Bine

12 lecții
10 săptămâni

Testimoniale

Cu ajutorul psihoterapiei reușesc să activez observatorul interior, să văd ce simt, cum mă simt, să spun ce simt. Reușesc să aplic din tehnicile din psihoterapie, sunt mândră de mine! Am început să diferențiez partea ce e despre mine, ce e despre celălalt, deși sufăr și plâng mult la anumite discuții. Dar, sunt mulțumită de mine și de cum am învățat să reacționez, poate e un pas mic, dar important pentru mine. Știu că mai am de lucrat, dar mulțumesc mult! Mulțumesc, Codruța, mulțumesc!
M.
Consider terapia o experiență necesară în dezvoltarea umană! Am început să cred în asta după ce am ajuns în cabinetul Codruței, inițial ajunsă datorită atacurilor de panică. Beneficiile au fost simțite de la primele ședințe unde am descoperit mai multe de cât îmi puteam imagina, atât despre mine însămi cât și despre relațiile pe care le am cu cei din jur și influența pe care o au asupra mea. Pas cu pas, alături de Codruța învăț zi de zi să am răbdare și să lucrez la dezvoltarea mea personală. Învăț că drumul este ușor anevoios, că este nevoie de efort constant și conștient, ca mai apoi să ne bucurăm împreună de rezultatele obținute. Privind în urmă mă simt mândră de mine pentru alegerea făcută și mi se pare ireal cât de mult am reușit să mă dezvolt prin intermediul terapiei. Cabinetul este un loc armonios plin de căldură și înțelegere, un loc în care relaxarea, conștientizarea cât și dezvoltarea își fac simțită prezența. Gazda cabinetului este extrem de atentă și primitoare, focusată pe obținerea direcțiilor clare și a soluțiilor concrete. O vizită la cabinetul Codruței este o vizită pentru suflet.
S.
Tehnicile de mindfulness pe care le-am învățat alături de Codruța m-au ajutat să trec peste o accidentare de la schi. Am căzut și mi-am luxat ambii genunchi, iar după o lună de pauză, creme, genunchiere, am hotărât să merg din nou la ski. Teama, frica și scenariile că nu mai știu să schiez, că dacă o să cad iar...dacă, dacă...Toate erau cu mine și cât urcam cu teleskiul mi-a venit în minte tehnica respirației conștiente învățată la mindfulness. Am început să fac respirația și să îmi zic: inspir curaj, expir teamă, inspir curaj, expir teamă. A fost singurul lucru care m-a ajutat să trec în acel moment de frică. Am schiat din nou, puțin mai reținută, dar, am depășit momentul critic. Mulțumesc mult!
C.
Mă bucur că ai apărut în viața mea, ești minunată! La sesiunile de la cursuri îmi aduci pace și mă ajuți să mă accept fix așa cum sunt. Sunt recunoscătoare pentru că mă simt din ce în ce mai aproape prin toate tehnicile pe care le aplic. Așteptările mele sunt depășite la fiecare sesiune și sunt surprinsă de starea de zen pe care o activezi prin calmul, răbdarea și pasiunea cu care vorbești. Mă bucur apoi o zi - două de starea de bine cu care mă încarc. De-a lungul timpului, am descoperit alături de tine, multe lucruri despre mine și emoțiile mele, pe altele le-am redescoperit, căci uitasem de ele. Simt că pot acum să le deslușesc pe toate, să lucrez cu mine zi de zi așa cum spui mereu!
I.
ATENȚIE: conținut protejat!

Abonează-te la newsletter

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța

Dacă apeși pe butonul de mai sus înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile acestui website.