Cuvântul meu în 2022

Mindfulness / Psihoterapie

Cuvântul meu în 2022

Dacă în 2021 cuvântul anului a fost M-A-G-I-E pentru noul an am ales să duc magia mai departe și să-i cresc bucuria. De ani de zile nu mai scriu obiective, rezoluții de început de an și to-do care să mă streseze. În schimb visez, și-mi scriu visurile. Îmi fac planul visului, vizualizez, integrez, uit planul și apoi trăiesc visul cu recunoștință, îmi iese!

Din 2020 țin efectiv puterea unui cuvânt pentru cele 365 de zile ale anului. Adică, îmi amintesc zi de zi de acest cuvânt și lucrez cu el, nu e doar o strategie fancy la început de an ca mai apoi să uit cuvântul undeva. 2020 a fost anul condus de cuvântul G-E-N-E-R-O-Z-I-T-A-T-E, iar 2021 de M-A-G-I-E .

2022 va fi anul A-R-I-P-I-L-O-R. Anul în care cu generozitate, magie și multă recunoștință visurile mele vor prinde aripi ca să mă bucur zi de zi de cea mai bună versiune a mea și de misiunea de a duce magia psihoterapiei în viața a cât mai multor oameni.

Aripile sunt cele de înger, nu le vezi niciodată, dar știi că sunt acolo, mai mari sau mai mici. Ușoare, dar puternice, fine, dar strașnice, blânde, dar pline de forță! Aripile sunt cele care cuprind și cele care înalță. Ele sunt cele care pot fi ușor retezate și mai greu crescute, dacă nu există stare de prezență și asumare.

Închei cu recunoștință anul 2021 și sunt pregătită să mă las purtată de aripi de înger în 2022. Am multe visuri și gânduri de hrănit în această nouă etapă, în același timp am încredere că fiecare zi o să fie cu magie. Sănătatea să-mi rămână alături și visurile vor fi cuprinse de puterea aripilor.

Prețuiește-te acum, Meriți!

Codruța