Carduri

Mindfulness

pentru

stare de bine

Conștientizarea fără acțiune este aproape nulă, așa că, zi de zi acționezi cu sprijinul unei idei terapeutice și trăiești conectat în prezent.

asd2
asd3

Crești nivelul stării de bine în relația cu sine și cu ceilalți

Beneficiile utilizării cardurilor:

Ieși din zona de
confort
Activezi observatorul interior
Dezvolți noi obiceiuri zilnice
Exersezi trăirea în prezent

Setul de Carduri Mindfulness pentru stare de bine este un instrument terapeutic pentru trăirea în prezent. Faci pasul de la teorie la practică cu fiecare provocare mindful pe care o descoperi pe cele 30 de carduri.

Folosindu-le vei ieși din zona ta de confort și vei crește nivelul stării de bine!

De asemenea, vei putea observa schimbări la cei din jur pentru că odată ce tu te transformi, ceilalți te vor oglindi.

Introdu în rutina ta de dimineața setul de carduri. Le amesteci, alegi unul la întâmplare și apoi îl întorci. Citești provocarea mindful și o exersezi pe parcursul zilei încât să integrezi un nou obicei în viața ta. Sau poți alege să extragi un card seara și să faci retrospectiva zilei prin prisma provocării.

Cardurile te pun față în față cu tipare relaționare, comportamente toxice și limite de gândire. Vei acționa conștient pentru a modela reacțiile tale la provocările pe care le-am scris. Trecând pe parcursul unui an prin aceste provocări vei putea observa creșterea nivelului stării de bine. Acest instrument nu are rolul de a substitui în nici un fel intervenția psihoterapeutică, recomandările medicale sau diagnosticul clinic. Pentru orice informații punctuale este necesar să contactezi un specialist în domeniul sănătății mintale.

Ce conține setul?

30 de carduri

30 de carduri laminate
cu 30 de provocări terapeutice

Un mesaj personalizat

1 card pentru a scrie un motto
ori un mesaj personalizat

Instrucțiuni

1 card cu instrucțiuni
și informații despre autor

Săculeț cusut manual

1 săculeț cusut manual
cu șnur pentru a păstra setul

Dezvoltarea personală înseamnă experimentarea unor activități care conduc la conștientizări, la descoperirea de talente și abilități care activează resurse interioare.

Atunci când am creat Cardurile Mindfulness pentru Stare de Bine, mi-am dorit să fie instrumentul terapeutic care să te sprijine și să te sprijine să intri în contact cu sinele și cu lumea, în mod conștient. Cu fiecare card integrezi un obicei vindecător în viața ta și vei privi viața din altă perspectivă, cu focus pe ceea ce funcționează și pe soluții pentru stările negative.

Cardurile sunt rezistente-laminate, pictate de mine și concepute sub forma unitară a instrumentului de lucru personal având în prim-plan trăirea în prezent pentru creșterea nivelului stării de bine. Te vei putea bucura de carduri și de săculețul în care să le păstrezi. Este cusut manual din materiale reciclate preluate de la diverse ateliere de croitorie care nu realizează produse din bucăți rămase din tăieturi. Săculeții sunt multi-colori și au aplicat un șnur tip panglică pentru a strânge cardurile în interior. Culoarea săculețului este aleatorie pentru fiecare comandă. Lasă-te surprins de culoarea pe care o vei primi!

Prin interacțiunea vei avea parte de A-C-Ț-I-U-N-E!

Dezvoltarea personală înseamnă ACȚIUNE! Faci ceva pentru tine, faci poate pași mărunți, dar siguri spre a fi mai aproape de cine ți-ai dori tu să fii. Nu înseamnă doar să citești cărți, să mergi la seminarii și conferințe, să urmărești diverși vlogeri, înseamnă să faci ceva cu informațiile la care ești expus. Să dai viață emoțiilor, recunoștinței, să te bucuri și să descoperi frumosul și să trăiești „urâtul” ca atare.

Prețuiește-te acum, meriți!

Codruța

Comandă setul terapeutic!

110 lei

Setul de Carduri Mindfulness pentru stare de bine este un instrument terapeutic pentru trăirea în prezent. Faci pasul de la teorie la practică cu fiecare provocare mindful pe care o descoperi pe cele 30 de carduri.

Conștientizarea fără acțiune este aproape nulă, așa că, zi de zi acționezi cu sprijinul unei idei terapeutice și trăiești conectat în prezent. 

Transport inclus prin curier în România.

ATENȚIE: conținut protejat!

Abonează-te la newsletter

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța

Dacă apeși pe butonul de mai sus înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile acestui website.