Vei vedea cum e în cabinet abia după ce vei intra acolo, tot ce pot să îți spun este că vei descoperi un loc primitor care nu seamănă nici pe departe cu un cabinet medical, dar nici cu un loc unde stai la o cafea.

Cabinetul de psihoterapie este locul în care te vei simți în deplină siguranță pentru a-ți da voie să fii tu și să te aduci pe tine în fața ta și a mea cu bune și cu rele. Totodată, este locul în care urmezi o serie de pași pentru a fi posibilă întâlnirea care dă startul călătoriei tale.

Ai să mă auzi de multe ori spunând că odată ce te-ai hotărât să vii la psihoterapie, ai început de fapt o călătorie de explorare în care eu am să te însoțesc o vreme. Ca orice călătorie și aceasta va fi una cu suișuri și coborâșuri, așa că dă-ți voie să fii prezent și să te bucuri de tot!

Spațiul cabinetului este locul în care poți reveni cu o anumită frecvență stabilită după un anume program, este locul în care vei avea parte de maximă confidențialitate și în care tu vei fi cea mai importantă persoană!