Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.codrutarabagel.ro

Site-ul www.codrutarabagel.ro este operat de catre Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, cu sediul in strada Pescarilor, Nr. 15, mun. Sibiu, județul Sibiu, CIF 39653889, cod personal 20946 cu atestat de liberă practică eliberat de către Colegiul Psihologilor din România. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si achizitionare produselor și serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.codrutarabagel.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori/Utilizator”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Administratorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

1.2. Notificarea primita de catre Utilizator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

1.3. Pentru motive justificate, Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Utilizatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Administratorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

1.4. Contractul se considera incheiat intre Administrator si Utilizator, in momentul primirii de catre Utilizator, de la Administrator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator

Pentru motive justificate www.codrutarabagel.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel site-ul www.codrutarabagel.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul se poate adresa in scris printr-un email din pagina de Contact pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

2.2. Comunicarea cu Administratorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din Site. Administratorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Administratorul isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

2.4. www.codrutarabagel.ro poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

2.7. In cazul platilor online Administratoru nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Utilizatorul.

2.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Administratorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a www.codrutarabagel.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Fotografiile incarcate pe site reprezinta proprietatea privata a Administratorului, nu exista documente contractuale cu fotografi pentru creditarea drepturilor de autor, fotografiile expunand strict persoana Codruței Răbăgel, reprezentantul Administratorului si cadre specifice activitatii site-ului.

3.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.codrutarabagel.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.codrutarabagel.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al www.codrutarabagel.ro

3.3. Orice Continut la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre www.codrutarabagel.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din www.codrutarabagel.ro cu referire la acel Continut.

3.4. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

3.5. Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.codrutarabagel.ro.

3.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. COMANDA

4.1. Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul consimte ca Administratorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Administrator, in orice situatie in care este necesara contactarea Utilizatorului.

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

 Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

– furnizarea de produse si cursuri personalizate.

 1. CONFIDENTIALITATE

7.1. www.codrutarabagel.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Utilizatorul le furnizeaza. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Administratorului.

7.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti automat Administratorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Administratorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. www.codrutarabagel.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

8.1. Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Administratorului www.codrutarabagel.ro pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii.

8.2. Prin adaugarea de Produse/Servicii/Resurse gratuite in sectiunea din Cont:

„Cosul meu”, Administratorul va transmite Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

– la modificarea preturilor;

– la recomandari de produse/servicii similare cu cele adaugate in sectiunea „Cosul meu”;

– la existenta de produse/servicii in sectiunea “Cosul meu”;

– disponibilitate stoc produse/servicii adaugate in sectiunea „Cosul meu”;

– informari cu privire la promotii, noutati, resurse gratuite disponibile webinarii, cursuri si seminarii, sesiuni si sedinte disponibile.

8.3. Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 8.2 de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la www.codrutarabagel.ro sau prin contactarea www.codrutarabagel.ro in acest sens, nemaiavand acces la resursele gratuite si serviciile online achizitionate prin contul de utilizator.

8.4. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, www.codrutarabagel.ro va folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie interne, fara a distribui datele dvs. spre terte parti. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate.

 1. FACTURARE – PLATA

9.1. Preturile afisate in cadrul site-ului www.codrutarabagel.ro sunt conform legislatiei in vigoare, plata se va face exclusiv prin banca.

9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Administratorul va emite catre Utilizator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.3. Administratorul va transmite Utilizatorului factura aferenta Comenzii facute prin www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Utilizator in Contul sau.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

9.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzeci si opt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: psihoterapeut@codrutarabagel.ro

9.8 Datele cardului de plata ale Utilizatorului nu vor fi accesibile de catre www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 si nici nu vor fi stocate de catre www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

9.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Utilizatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

9.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 1. LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Conditiile de livrare a Produselor si Serviciilor www.codrutarabagel.ro se fac conform legii in vigoare si a informarilor prealabile regasite la descrierea fiecarui produs.

10.2. Administratorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 1. GARANTII

Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferite de brand-ul codrutarabagel.ro si se aplica oricarui produs/serviciu codrutarabagel.ro achizitionat.

Durata de garantie este limita de timp care curge de la data cumpararii produsului, pana la care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor.

Produsele www.codrutarabagel.ro beneficiaza de o garantie comerciala de 14 de zile de la data achizitionarii. Pentru orice defecte pe care le-ai putea descoperi in aceasta perioada de timp te rugam sa ne anunti imediat si implicit sa returnezi produsele pentru a fi evaluate.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:

– produsele deteriorate ca urmare a uzurii morale si fizice normale;

– produse deteriorate ca urmare a transportului, manipularii, depozitarii in conditii improprii ;

– produse deteriorate ca urmare a expunerii produsului la factori severi de mediu (soare, ploaie, zapada, socuri termice etc);

– deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, perforare cu unghia, agatare, lovire, zgariere, etc) sau de animale de companie;

– defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, a produsului si sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost proiectat;

– interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;

– intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate).

 1. RASPUNDERE

12.1. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

12.2. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

12.3. Administratorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este deschis Utilizatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricarei astfel de modificari, va fi afisata pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este regaseste la punctul 17, care face parte din prezentul Document.

 1. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Administrator si Utilizatori se vor rezolva exclusiv pe cale amiabila intre Administrator si Utilizator.

 1. Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului codrutarabagel.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR
 2. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 cu sediul in Sibiu, str. Pescarilor, nr. 15 Sibiu.

 1. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 1. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile codrutarabagel.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 1. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 1. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 1. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

 1. Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 1. Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale site-ului www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 cu sediul in Sibiu, str. Pescarilor, nr. 15 Sibiu.

Ce date prelucram si in ce scop? Daca sunteti un client sau potential client, prelucram urmatoarele categorii de date ca urmare a interactiunii cu site-ul: daca aveti un cont pe site: nume si adresa de mail. Crearea unui cont pe site este conditionata pentru accesarea serviciilor de psihoterapie si programelor aferente. Crearea unui cont permite plasarea unei comenzi prin intermediul Site-ului. In vederea accesari contului Dvs. va trebui sa stabiliti o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum si a oricaror alte informatii legate de contul dvs.

Datele dvs. vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a plasa comenzi/participa la conferinte/participa la concursuri. Daca achizitionati produse prin intermediul Site-ului: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

In cazul in care platiti pentru produsele/serviciile achizitionate de la www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate de plata.

Toate raporturile nascute dintre www.codrutarabagel.ro – Cabinet individual de psihologie Răbăgel Andreea-Codruța, CIF 39653889 si fiecare Utilizator prin intermediul Site-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform acestei Politici de Confidentialitate si Termenilor si Conditiilor afisate pe Site, daca este cazul.

Daca alegeti sa deveniti membru al programelor oferite de www.codrutarabagel.ro – cu ocazia inscrierii in program prelucram: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, data nasterii, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct. Furnizarea datei de nastere este optionala si o utilizam exclusiv in vederea oferirii de discount-uri la produsele comercializate prin intermediul Site-ului Membrilor cu ocazia zilei lor de nastere.

Daca participati la concursuri, cadouri resurse sau tombole – datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa dvs. (in acest ultim caz, doar daca este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).

In cazul in care doriti sa va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate, va trebui sa completati un formular in baza caruia ne furnizati informatiile prevazute mai sus.

Dacă pentru a plasa o comanda sau a ne contacta utilizați contul dumneavoastră de Facebook, Instagram sau Google, www.codrutarabagel.ro va prelucra datele publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail si/sau numar de telefon. Aceste date vor fi utilizate in afara platformei respective doar in masura in care ati solicitat acest lucru, pentru a va transmite o oferta sau datele necesare in vederea incheierii unui contract intre www.codrutarabagel.ro si Dvs.

Scopurile prelucrarii sunt:

 • Furnizarea de servicii respectiv livrarea produselor comandate prin intermediul Site-ului
 • Comunicare – este posibil sa solicitati asistenta sau sa transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site de produsele si sau serviciile www.codrutarabagel.ro precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.
 • Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
 • Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.
 • Trimiterea de newsletter-uri si informari. Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza în forma electronica newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, apasand „Dezabonati” atunci cand primiti e-mailul respectiv.
 • Concursuri, conferinte si tombole. Inscriere ca Membru In cazul in care doriti sa aveti va participati la programele organizate de www.codrutarabagel.ro, sau sa beneficiati de reduceri la achizitionarea produselor noastre precum si sansa de a fi printre primii informati in legatura cu evenimentele organziate de noi, va puteti inscrie ca Membru in programele oferite de www.codrutarabagel.ro. In situatia in care va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizati cu ocazia inscrierii la acestea. Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre www.codrutarabagel.ro de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.

Durata pentru care prelucram datele?

Ca principiu, www.codrutarabagel.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina www.codrutarabagel.ro (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile vor fi retinute pana la termenul de pastrare prevazut de lege).

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, www.codrutarabagel.ro va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de www.codrutarabagel.ro pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati catre www.codrutarabagel.ro completand formularul de contact din pagina Contact a site-ului.

Contact

Nume firma: CIP Codruța Răbăgel 

Date fiscale: CIF 39653889

Adresa: Str. Pescarilor, Nr. 15, Mun. Sibiu, jud. Sibiu

Telefon: 0741 188 196 (Luni- Vineri 10.00-16.00)

Email: psihoterapeut@codrutarabagel.ro (timp de raspuns: 1-2 zile lucratoare)