Cine sunt?

Cine sunt?

Sunt Codruța. Sunt psihoterapeut și psiholog autonom cu practică privată în cabinetul individual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei; membru în Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, cu atestat de liberă practică eliberat de Colegilor Psihologilor din România.

Sunt pasionată de psihoterapie și dezvoltare personală. De opt ani sprijin adulți și copii să descopere „Cine sunt?”, „Ce visuri am?”, „Ce fac pentru a trăi stare de bine?”, „Cum mă pot vindeca de traumele trecutului?”.

Când am început facultatea descopeream un alt univers cu tot ce înseamnă teoria consilierii și a psihoterapiei, psihologia organizațională și explorarea de sine. Pe parcursul studiilor am oscilat între psihoterapie și psihologia organizațiilor pentru ca în cele din urmă să mă las cucerită de psihoterapie.

Psihoterapeut și Psiholog

Am absolvit Facultatea de Psihologie și un Program Internațional de Psihoterapie în sistem masteral și un Masterat în Psihologie Organizațională. Pentru a-mi trăi propriul proces terapeutic și de formare profesională am participat la numeroase formări în țară și în străinătate cu certificări ca terapeut Theta Healing, mindfulness practitioner, formator învățare experiențială, consilier pentru dezvoltare personală, trainer.

În 2017 am absolvit formarea de psihoterapeut și psiholog în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, urmând atestarea profesională ca terapeut. În cabinet, lucrez în ședințe de psihoterapie individuale și de cuplu; ofer suport persoanele care traversează o perioadă de criză ori care se îndreaptă spre autocunoaștere și transformare personală.

De asemenea, facilitez sesiuni de mindfulness și cursuri de dezvoltare personală, vindecare emoțională și mindfulness, facilitez programe personalizate pentru companii cu accent pe tehnici de mindfulness și conectarea la valorile companiei în vederea consolidării echipelor și creșterea productivității angajaților pe fondul echilibrului viață personală-viață profesională.

Începând cu 2013, am organizat și facilitate pentru trei ani ateliere și cursuri de dezvoltare personală pentru copii în cadrul programului Star Kids Center. Din 2014 coordonez incubator107 Sibiu, proiectul de antreprenoriat social în care învățarea experiențială susține dezvoltarea adulților. Prin organizarea de ateliere de învățare, asociația non-guvernamentală finanțează proiecte educaționale în comunitatea sibiană dedicate preșcolarilor, elevilor și tinerilor din județul Sibiu.

Continuăm să oferim și în prezent suport tinerilor, proaspeților antreprenori care împărtășesc din experiența lor în cadrul proiectului, ghidându-ne după motto-ul Oricine, poate învăța pe Oricine, Orice. Astfel, comunitatea beneficiază de informații valoroase și împreună oferim experiențe de învățare în medii neprielnice dezvoltării.

Am avut activitate de consiliere în cinci școli gimnaziale din Sibiu și am fost consilier expert în proiecte de incluziune social. Colaborez cu companii din regiune pentru programe de sănătate mintală și stare de bine pentru angajați.

Visurile mele și modul în care am ales să-mi trăiesc viața m-au făcut să experimentez mediul antreprenorial și cel non-guvernamental. Și, simt că în contextul profesiei liberale pe care mi-am ales-o pot să fiu alături de oameni în călătoriile lor de transformare interioară și de asemenea, pot să dăruiesc din tot ceea ce cunosc. Sunt un simplu om în căutarea vieții în aici și acum. Îmi place tot ce ține de arta frumosului, de om și suflet, de explorare și devenire. Sunt pasionată de scris, pictură, lectură, îmi plac florile și fluturii. Îmi trăiesc viața în armonie, autenticitate și libertate. Iar în cabinet, îmbin în mod autentic și pozitiv principiile de echilibru și asumare pentru trăirea stării de bine.

Profesez cu convingerea că orice persoană care intră în cabinetul meu ori participă la cursurile mele va primi o amprentă din stilul meu terapeutic și va lăsa una în stilul meu terapeutic. Totodată, consider că transformarea interioară se activează având la bază nevoile, convingerile și resursele interioare.

Cred cu tărie că ceea ce „gândim trăim” și aleg să hrănesc conștient în viața mea – iubirea, generozitatea, trăirea în prezent, acceptarea, visurile, răbdarea, echilibrul, liniștea, magia, bucuria și puterea de a reuși. Sunt o fire optimistă și cred cu putere că îmi voi trăi toate visurile. Îmi ghidez pașii după motto-ul „Prețuiește-te acum, meriți!”.

Dacă dorești mai multe informații, nu ezita să mă contactezi.

Prețuiește-te acum, meriți!

Codruța

„Prețuiește-te acum, meriți!”

Sunt pasionată de psihoterapie și dezvoltare personală - psihoterapeut autonom cu practică privată în cabinetul individual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei.

Profesez cu convingerea că orice persoană are puterea de a se vindeca.

Cred cu tărie că ceea ce „gândim trăim” și consider că transformarea interioară se activează având la bază nevoile, convingerile și resursele interioare.