Testimoniale

Compania Logiclub – Smart Education Center

Andreea Matei, fondatorul Logiclub Smart, a început activitatea cu urmatorul principiu: Sorobanul poate ajunge la sufletul copiilor doar printr-o echipă dedicată, implicată și unită. Cea care i-a fost alături de la bun început și a contribuit cu toată expertiza ei la acest deziderat, a fost Codruța Răbăgel. Codruța este experta noastră în a ține echipa unită și încă de la prima întâlnire, ne-a demonstrat că un training poate fi interesant și interactiv și mai mult decât atât, poate să ne aducă multe insight-uri, să fie revelator și chiar transformațional, din multe puncte de vedere. Sprijinul ei, încă de când au apărut primele provocări în munca noastră cu copiii, a fost și este neprețuit, mai ales în momentele în care echipa se mărește și Codruța rămâne alături de noi, oferindu-ne mereu instrumentele necesare pentru a face față celor mai inedite și provocatoare situații. Asadar, suntem o echipă norocoasă, care se bucură de programe specifice, inclusiv de teambuilding-uri sub bagheta ei magică, prin intermediul cărora ne face să realizăm cât de importantă este misiunea noastră, cât de importanți suntem fiecare în parte, cum putem să ne creștem potențialul și cum putem să fim mentori cu impact pentru cursanții noștri. În aceste contexte, am lucrat și ne-am distrat împreună, am fost pusi în situația de a găsi soluții, împreună și separat, ne-am jucat și am învățat că e foarte important să ne cunoaștem foarte bine, în primul rând pe noi, pentru a putea construi prin asta o echipă solidă și rezultate pe măsură. Cum este Codruța? O profesionistă desăvârșită, caldă, calmă, luminoasă, serioasă și amuzantă după cum o impune situația, generoasă, mereu cu vorbele de încurajare la ea, gata să ne sprijine necondiționat, un OM DEDICAT pe care îl iubim și pentru al cărui suport suntem pe deplin recunoscători!
21.10.2021 a fost pentru mine ziua în care viața mea s-a schimbat, a căpătat alt sens și ritm. Am trăit ceva ce nu am mai trăit până atunci, am avut un sentiment complet nou, o eliberare. După acea zi, abia așteptam următoarea ședință de psihoterapie. Am învățat foarte multe lucruri de la Codruța, am plâns mult, am conștientizat și mai mult, dar dincolo de toate m-am simțit acceptată, înțeleasă, ajutată enorm. Tot ea mi-a deschis o nouă portita către MINE. Acolo am găsit liniștea și echilibrul pe care le cautam și de care aveam nevoie de ceva timp. O apreciez enorm pentru că mi-a oferit șansa de a învața cum să trăiesc în prezent, autentic si de asemenea să mă vindec. Îți mulțumesc.🙏🏻
G.

Centrul de Creație Maidan

Ne-am bucurat de un parteneriat ale cărui aspecte continuă să reverbereze și astăzi în activitatea noastră profesională în lucrul cu micii noștri spectatori. Codruța ne-a sprijinit să punem focusul pe nevoile specifice ale micilor noștri spectatori pentru a eficientiza scenariului poveștilor terapeutice. Totul încât comunicarea în spectacole să fie cât mai relevantă și să integreze și latura vizuală și senzorială în actul povestirii. Ne-a plăcut atenția pe care Codruța a acordat-o părerilor noastre, disponibilitatea de a face un real schimb de experiență, de a înțelege imperativele comunicării teatrale și diferențele față de comunicarea terapeutică, angajarea pro-activă prin oferirea de soluții practice pentru îmbunătățirea comunicării noastre de pe scenă. Am apreciat grija pentru ca tinerii noștri spectatori să aibă parte de o experiență complexă senzorială în cadrul spectacolului, care să nu ridice un un „zid de cuvinte” între actor și spectator, eficientizarea, prin esențializare, a scenariului pe cadre de tip cinematografic, sugestii practice legate de onomastica personajelor care să le confere specificitate, unicitate.

Living Vision

Alexandru Tarcea - Expert Sales Associate/Consultant Imobiliar: Colaborarea fost exact ce aveam nevoie pentru a găsi punctele forte și punctele mai puțin bune ale echipei de consultanți. Am simțit ca ne-am apropiat și am descoperit foarte multe lucruri despre colegi. Deși am simțit de ceva vreme că sunt ca a doua familie, pot spune că întâlnirea cu tine a fost confirmarea acestui sentiment, iar pentru asta îți mulțumesc. Am apreciat entuziasmul, atenția și deschiderea ta pentru a înțelege fiecare om din frumosul tău cabinet. Cel mai important lucru pentru mine, a fost caldura cu care ne-ai primit și întrebările foarte bune pe care ni le-ai pus. De ce spun asta? Pentru că ne-ai ghidat să reușim să răspundem singuri și să ne dăm seama unde mai avem de lucrat sau cum putem pune în valoare ceaa ce suntem și știm deja. Fără tine, nimic din ceea ce am învățat, experimentat și trăit, nu ar fi fost posibil. Mi-a plăcut că ai adus valoare prin probele proiective, prin tehnica borcanului și evident prin suportul tău constant.
Vreau să îmi exprim recunoștința pentru tot, și în special pentru cartonașele mindful. Au intrat în viața noastră în 31.12, și de atunci, eu și copiii, și câteodată și L., ne luam câte unul pe zi. În fiecare zi au fost fabuloase, câteodată s-au repetat, ca o lecție care nu a fost învățată...iar azi, într-o zi in care m-am simțit așa de secată de energie, așa de goală cum nu m-am mai simțit de mult, aparent fără motiv, iar înainte am tras cartonașul care-mi amintea că este nu toate zilele sunt perfecte... așadar wow...sunt [carduri]/ești minunată! Mulțumesc!
I.
Mulțumesc frumos, Codruța draga 🤗 ești sursa mea de putere și energie, atât de mult mi-ai deschis ochii. Mi-am luat puterea înapoi, exact cum ai spus în psihoterapie și să știi că nu-i mai dau drumul. Îți doresc tot ce e mai bun pe lumea asta, te îmbrățișez cu drag ❤️
I.
Ședințele de psihoterapie au fost, cu adevărat, o experienta transformatoare! Așa cum spune și Codruța, magia terapiei a mers dincolo de cabinetul ei cochet și primitor... M-a însoțit atât acasă, cât și în relațiile de muncă. Codruța are darul de a scoate la lumină, cu multă blândețe, acele frânturi din noi pe care nu le conștientizăm, dar care ne impactează în mod neplăcut. Am lucrat împreună să găsim sursele anxietății mele, să descoperim motivațiile din spatele acțiunilor mele, să înlăturăm pe cât posibil acel pilot automat care stătea la cârma vieții mele, toate astea cu scopul ca eu sa ajung să fiu mult mai prezentă în propriile mele acțiuni și decizii. Port în suflet multă recunoștință pentru aceasta perioadă în care simt și știu că am devenit mult mai împăcată cu mine. Acum, am căpătat acele „ustensile" terapeutice de care aveam mare nevoie, precum și o înțelegere mai profunda a sinelui. Mulțumesc, dragă Codruța!
D.
Lucrând cu Codruța am reușit să îmi modific percepția asupra lumii și mai important asupra mea, a valorii și stimei mele personale, cât și a perspectivei de viitor. Când am început terapia eram într-o faza în care credeam că eu fac totul prost, că nimic nu îmi merge bine și nimic nu are sens. Începusem deja terapia cu altcineva, însă nu simțeam că fac progrese și la recomandarea unui prieten am ajuns la Codruța. Au urmat luni în care am descusut convingeri, am povestit, retrăit și am intrat adânc în emoțiile și trăirile experimentate de-a lungul evenimentelor traumatizante și dezamăgitoare din trecut.
N.
Dragă Codruța, sunt recunoscătoare pentru Cardurile Mindfulness pentru Stare de Bine. De când le utilizez zilnic, ele sunt legatura mea cu Universul. După ce am luat o hotărâre legată de cariera mea, a apărut o nouă informație cu potențialul de a mă dezechilibra. În sinea mea știam că decizia luată e cea corectă, dar undeva exista o urma de îndoială. În timp ce mă gândeam la toată situația eram cu cardurile în mână. Aleg unul dintre ele, îl întorc și mă uit la el – era despre țelul meu. Practic am simțit confirmarea prin intermediul cardurilor, că nu mai am de ce să consum energie pe acest subiect.
A.
Folosesc la birou cardurile (Cardurile Mindfulness pentru Stare de Bine) și las mereu cardul extras dimineața undeva lângă monitor, colegii au început să mă întrebe ce sunt, de ce fac ceea ce fac și așa mai departe. În timp au dorit și ei. Acum, zilnic trec pe la colegii din birou să își aleagă câte un card. De multe ori se potrivesc foarte bine mesajele de pe carduri cu momentul în care se află ei acum în viață. Ce e și mai important: avem dezbateri uneori pe tema unui card: ce înseamnă pentru persoana care l-a extras. Un coleg a extras 3 zile la rând același card. Am glumit pe tema aceasta că universul îi dă semne. În weekend-ul următor a ajuns la urgență pentru că nu a fost conectat la nevoile lui și la mesajul de pe card. După ce a revenit, la prima întâlnire a extras același card care îi recomanda pauza mindful , începe să creadă în semnele universului.
A.
Ador cardurile (Cardurile Mindfulness pentru Stare de Bine)! Îți mulțumesc, Psihoterapeut Codruța Răbăgel, în fiecare zi e o surpriză și un subiect la care să reflectez, inevitabil pe parcursul zilei apar situații care mă duc cu gândul la mesajul de pe card sau mă fac să fiu atentă la el. Pentru mine este un instrument foarte util și abia aștept începutul zilei să văd ce mesaj mă va însoți peste zi
C.
Cu ajutorul psihoterapiei reușesc să activez observatorul interior, să văd ce simt, cum mă simt, să spun ce simt. Reușesc să aplic din tehnicile din psihoterapie, sunt mândră de mine! Am început să diferențiez partea ce e despre mine, ce e despre celălalt, deși sufăr și plâng mult la anumite discuții. Dar, sunt mulțumită de mine și de cum am învățat să reacționez, poate e un pas mic, dar important pentru mine. Știu că mai am de lucrat, dar mulțumesc mult! Mulțumesc, Codruța, mulțumesc!
M.
Consider terapia o experiență necesară în dezvoltarea umană! Am început să cred în asta după ce am ajuns în cabinetul Codruței, inițial ajunsă datorită atacurilor de panică. Beneficiile au fost simțite de la primele ședințe unde am descoperit mai multe de cât îmi puteam imagina, atât despre mine însămi cât și despre relațiile pe care le am cu cei din jur și influența pe care o au asupra mea. Pas cu pas, alături de Codruța învăț zi de zi să am răbdare și să lucrez la dezvoltarea mea personală. Învăț că drumul este ușor anevoios, că este nevoie de efort constant și conștient, ca mai apoi să ne bucurăm împreună de rezultatele obținute. Privind în urmă mă simt mândră de mine pentru alegerea făcută și mi se pare ireal cât de mult am reușit să mă dezvolt prin intermediul terapiei. Cabinetul este un loc armonios plin de căldură și înțelegere, un loc în care relaxarea, conștientizarea cât și dezvoltarea își fac simțită prezența. Gazda cabinetului este extrem de atentă și primitoare, focusată pe obținerea direcțiilor clare și a soluțiilor concrete. O vizită la cabinetul Codruței este o vizită pentru suflet.
S.
Tehnicile de mindfulness pe care le-am învățat alături de Codruța m-au ajutat să trec peste o accidentare de la schi. Am căzut și mi-am luxat ambii genunchi, iar după o lună de pauză, creme, genunchiere, am hotărât să merg din nou la ski. Teama, frica și scenariile că nu mai știu să schiez, că dacă o să cad iar...dacă, dacă...Toate erau cu mine și cât urcam cu teleskiul mi-a venit în minte tehnica respirației conștiente învățată la mindfulness. Am început să fac respirația și să îmi zic: inspir curaj, expir teamă, inspir curaj, expir teamă. A fost singurul lucru care m-a ajutat să trec în acel moment de frică. Am schiat din nou, puțin mai reținută, dar, am depășit momentul critic. Mulțumesc mult!
C.
Mă bucur că ai apărut în viața mea, ești minunată! La sesiunile de la cursuri îmi aduci pace și mă ajuți să mă accept fix așa cum sunt. Sunt recunoscătoare pentru că mă simt din ce în ce mai aproape prin toate tehnicile pe care le aplic. Așteptările mele sunt depășite la fiecare sesiune și sunt surprinsă de starea de zen pe care o activezi prin calmul, răbdarea și pasiunea cu care vorbești. Mă bucur apoi o zi - două de starea de bine cu care mă încarc. De-a lungul timpului, am descoperit alături de tine, multe lucruri despre mine și emoțiile mele, pe altele le-am redescoperit, căci uitasem de ele. Simt că pot acum să le deslușesc pe toate, să lucrez cu mine zi de zi așa cum spui mereu!
i.