Cine sunt?

Bun găsit,

Sunt Codruța. Sunt psihoterapeut autonom cu practică privată în cabinetul individual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei; membru în Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, cu atestat de liberă practică eliberat de Colegilor Psihologilor din România.

Sunt pasionată de psihoterapie și dezvoltare personală. De opt ani sprijin adulți și copii să descopere „Cine sunt?”, „Ce visuri am?”, „Ce fac pentru a trăi stare de bine?”, „Cum mă pot vindeca de traumele trecutului?”.

Când am început facultatea descopeream un alt univers cu tot ce înseamnă teoria consilierii și a psihoterapiei, psihologia organizațională și explorarea de sine. Pe parcursul studiilor am oscilat între psihoterapie și psihologia organizațiilor pentru ca în cele din urmă să mă las cucerită de psihoterapie.

DSC 2772

Am absolvit Facultatea de Psihologie și un Program Internațional de Psihoterapie în sistem masteral și un Masterat în Psihologie Organizațională. Pentru a-mi trăi propriul proces terapeutic și de formare profesională am participat la numeroase formări în țară și în străinătate cu certificări ca terapeut Theta Healing, mindfulness practitioner, formator învățare experiențială, consilier pentru dezvoltare personală, trainer.

În 2017 am absolvit formarea de psihoterapeut în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, urmând atestarea profesională ca terapeut. În cabinet, lucrez în ședințe de psihoterapie individuale și de cuplu; ofer suport persoanele care traversează o perioadă de criză ori care se îndreaptă spre autocunoaștere și transformare personală.

De asemenea, facilitez sesiuni de mindfulness și cursuri de dezvoltare personală, vindecare emoțională și mindfulness, facilitez programe personalizate pentru companii cu accent pe tehnici de mindfulness și conectarea la valorile companiei în vederea consolidării echipelor și creșterea productivității angajaților pe fondul echilibrului viață personală-viață profesională.

2

Începând cu 2013, am organizat și facilitate pentru trei ani ateliere și cursuri de dezvoltare personală pentru copii în cadrul programului Star Kids Center. Din 2014 coordonez incubator107 Sibiu, proiectul de antreprenoriat social în care învățarea experiențială susține dezvoltarea adulților. Prin organizarea de ateliere de învățare, asociația non-guvernamentală finanțează proiecte educaționale în comunitatea sibiană dedicate preșcolarilor, elevilor și tinerilor din județul Sibiu.

Continuăm să oferim și în prezent suport tinerilor, proaspeților antreprenori care împărtășesc din experiența lor în cadrul proiectului, ghidându-ne după motto-ul Oricine, poate învăța pe Oricine, Orice. Astfel, comunitatea beneficiază de informații valoroase și împreună oferim experiențe de învățare în medii neprielnice dezvoltării.

Am avut activitate de consiliere în cinci școli gimnaziale din Sibiu și am fost consilier expert în proiecte de incluziune social. Colaborez cu companii din regiune pentru programe de sănătate mintală și stare de bine pentru angajați.

Visurile mele și modul în care am ales să-mi trăiesc viața m-au făcut să experimentez mediul antreprenorial și cel non-guvernamental. Și, simt că în contextul profesiei liberale pe care mi-am ales-o pot să fiu alături de oameni în călătoriile lor de transformare interioară și de asemenea, pot să dăruiesc din tot ceea ce cunosc. Sunt un simplu om în căutarea vieții în aici și acum. Îmi place tot ce ține de arta frumosului, de om și suflet, de explorare și devenire. Sunt pasionată de scris, pictură, lectură, îmi plac florile și fluturii. Îmi trăiesc viața în armonie, autenticitate și libertate. Iar în cabinet, îmbin în mod autentic și pozitiv principiile de echilibru și asumare pentru trăirea stării de bine.

Profesez cu convingerea că orice persoană care intră în cabinetul meu ori participă la cursurile mele va primi o amprentă din stilul meu terapeutic și va lăsa una în stilul meu terapeutic. Totodată, consider că transformarea interioară se activează având la bază nevoile, convingerile și resursele interioare.

Cred cu tărie că ceea ce „gândim trăim” și aleg să hrănesc conștient în viața mea – iubirea, generozitatea, trăirea în prezent, acceptarea, visurile, răbdarea, echilibrul, liniștea, magia, bucuria și puterea de a reuși. Sunt o fire optimistă și cred cu putere că îmi voi trăi toate visurile. Îmi ghidez pașii după motto-ul „Prețuiește-te acum, meriți!”.

Dacă dorești mai multe informații, nu ezita să mă contactezi.

Prețuiește-te acum, meriți!

Codruța

4 1

Testimoniale

Cu ajutorul psihoterapiei reușesc să activez observatorul interior, să văd ce simt, cum mă simt, să spun ce simt. Reușesc să aplic din tehnicile din psihoterapie, sunt mândră de mine! Am început să diferențiez partea ce e despre mine, ce e despre celălalt, deși sufăr și plâng mult la anumite discuții. Dar, sunt mulțumită de mine și de cum am învățat să reacționez, poate e un pas mic, dar important pentru mine. Știu că mai am de lucrat, dar mulțumesc mult! Mulțumesc, Codruța, mulțumesc!
M.
Consider terapia o experiență necesară în dezvoltarea umană! Am început să cred în asta după ce am ajuns în cabinetul Codruței, inițial ajunsă datorită atacurilor de panică. Beneficiile au fost simțite de la primele ședințe unde am descoperit mai multe de cât îmi puteam imagina, atât despre mine însămi cât și despre relațiile pe care le am cu cei din jur și influența pe care o au asupra mea. Pas cu pas, alături de Codruța învăț zi de zi să am răbdare și să lucrez la dezvoltarea mea personală. Învăț că drumul este ușor anevoios, că este nevoie de efort constant și conștient, ca mai apoi să ne bucurăm împreună de rezultatele obținute. Privind în urmă mă simt mândră de mine pentru alegerea făcută și mi se pare ireal cât de mult am reușit să mă dezvolt prin intermediul terapiei. Cabinetul este un loc armonios plin de căldură și înțelegere, un loc în care relaxarea, conștientizarea cât și dezvoltarea își fac simțită prezența. Gazda cabinetului este extrem de atentă și primitoare, focusată pe obținerea direcțiilor clare și a soluțiilor concrete. O vizită la cabinetul Codruței este o vizită pentru suflet.
S.
Tehnicile de mindfulness pe care le-am învățat alături de Codruța m-au ajutat să trec peste o accidentare de la schi. Am căzut și mi-am luxat ambii genunchi, iar după o lună de pauză, creme, genunchiere, am hotărât să merg din nou la ski. Teama, frica și scenariile că nu mai știu să schiez, că dacă o să cad iar...dacă, dacă...Toate erau cu mine și cât urcam cu teleskiul mi-a venit în minte tehnica respirației conștiente învățată la mindfulness. Am început să fac respirația și să îmi zic: inspir curaj, expir teamă, inspir curaj, expir teamă. A fost singurul lucru care m-a ajutat să trec în acel moment de frică. Am schiat din nou, puțin mai reținută, dar, am depășit momentul critic. Mulțumesc mult!
C.
Mă bucur că ai apărut în viața mea, ești minunată! La sesiunile de la cursuri îmi aduci pace și mă ajuți să mă accept fix așa cum sunt. Sunt recunoscătoare pentru că mă simt din ce în ce mai aproape prin toate tehnicile pe care le aplic. Așteptările mele sunt depășite la fiecare sesiune și sunt surprinsă de starea de zen pe care o activezi prin calmul, răbdarea și pasiunea cu care vorbești. Mă bucur apoi o zi - două de starea de bine cu care mă încarc. De-a lungul timpului, am descoperit alături de tine, multe lucruri despre mine și emoțiile mele, pe altele le-am redescoperit, căci uitasem de ele. Simt că pot acum să le deslușesc pe toate, să lucrez cu mine zi de zi așa cum spui mereu!
I.
maxcoach shape 09
maxcoach shape 02

Subscribe Newsletters

Enter your email address to register to our newsletter subscription
delivered on a regular basis!

ATENȚIE: conținut protejat!

Abonează-te la newsletter

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța

Dacă apeși pe butonul de mai sus înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile acestui website.