10 puncte cheie de Mindfulness pentru Stare de Bine

10 puncte cheie de Mindfulness pentru Stare de Bine

Cauți o state de bine naturală?

Acesta este un curs introductiv de mindfulness. 10 puncte cheie de Mindfulness pentru Stare de Bine te sprijină să descoperi viața trăită în prezent. Mindfulness înseamnă să trăiești în aici și acum. Atunci când trăiești mindful ești conectat la ceea ce se întâmplă în prezent – ești conștient de gândurile, stările emoționale pe care le simți, observi lucrurile din jur și detalii la oamenii cu care interacționezi.

Mindfulness este un concept străvechi regăsit în multe scrieri de-a lungul vremii. În ultimii ani a fost readus în centrul atenției de către psihologi devenind o tehnică terapeutică valoroasă pentru mulți pacienți care se confruntă cu anxietate, probleme relaționale și diverse alte provocări ale vieții. Și, de asemenea, îi ajută pe cei care vor să potențeze calitatea vieții lor și starea de bine.

Ce câștigi cu acest curs?

 • 10 sesiuni scrise, create după metoda mea proprie
 • 2 sesiuni cadou
 • 25 de exerciții mindful
 • 1 instrument de exerciții și tehnici – Jurnal mindful
 • 30 de pagini cu exerciții în Jurnalul mindful
 • acces în comunitatea privată Mindfulness pentru Stare de Bine
 • 1 formular în care îmi poți pune întrebări despre tehnicile și sesiunile de curs
 • 8 video-uri scurte
 • 3 meditații ghidate, 90 de minute de meditație cu acces nelimitat
 • informații practice
 • acces la diverse resurse gratuite

Starea mindful emană din suflet, nu poate să fie dobândită de la alții, ci este descoperită în interior prin lucrul constant cu noi înșine. Eu spun că trăirea mindful este un acord pentru curățirea minții, îmblânzirea sufletului și ascultarea corpului – trăim mindful prin rutine, disciplină, meditație, acceptare, voință și perseverență. Astfel, crește calitatea vieții!

Mirajul unei vieți împlinite. Vrei să-ți spun un secret?

Trăirea mindful și dezvoltarea personală înseamnă ACȚIUNE! Faci ceva pentru tine, faci poate pași mărunți, dar siguri spre a fi mai aproape de cine ți-ai dori tu să fii. Nu înseamnă doar să citești cărți, să mergi la seminarii și conferințe, să urmărești diverși vlogeri, înseamnă să faci ceva cu informațiile la care ești expus. Să dai viață emoțiilor, recunoștinței, să te bucuri și să descoperi frumosul și să trăiești „urâtul” ca atare. Așadar, treci la ACȚIUNE?

Vei avea posibilitatea să-mi adresezi întrebări și să rămâi conectat cu mine prin bonusul de a fi prezent în comunitatea online Mindfulness pentru Stare de Bine. Acesta este un grup privat dedicat celor care parcurg programele mele – unde zilnic postez informații și tehnici de lucru pentru vindecare emoțională și trăirea în prezent. Vei putea să revizuiești constant sesiunile de curs, AI ACCES PE VIAȚĂ la curs și la toate UPDATE-urile pe care am să le fac, fără să fie nevoie să achiți ceva în plus! Și vei descărca în prima sesiune de curs Jurnalul mindful, un instrument cu exerciții care să te sprijine în călătoria ta mindful.

Jurnalul mindful este un instrument de care te vei bucura zi de zi, l-am pregătit special pentru tine!

Avatar utilizator

Psihoterapeut autonom cu practică privată în cabinetul individual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei; membru în Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, cu atestat de liberă practică eliberat de Colegilor Psihologilor din România.

Price 499 lei
Instructor Codruța Răbăgel
Duration 10 weeks
Lectures 12
Enrolled 7 students