Somn odihnitor. Meditații pentru somn

Somn odihnitor. Meditații pentru somn

Somn odihnitor. Meditații pentru somn

Steve Jobs spunea „Dacă vei încerca să-ți îmblânzești mintea, aceasta se va revolta, dar mai apoi se va calma, iar atunci vei descoperi că poți auzi lucruri mult mai subtile – intuiția va înflori, vei începe să vezi lucrurile mult mai clar și vei trăi în prezent. Vei vedea mult mai multe decât până atunci. Este o disciplină, trebuie doar să o exersezi.”

Îți dorești un somn odihnitor? Fă pași pentru a îmbunătăți calitatea somnului tău. În mod clar, vei vedea beneficiile acestuia în viața de zi cu zi în eficiență la locul de muncă, în gestionarea situațiilor de criză și în relațiile cu ceilalți.

Ce îți propun?

2 meditații ghidate a câte 15 minute care te vor conduce spre un somn profund

2 meditații ghidate a câte 5 minute care te vor sprijini să te eliberezi de grijile de peste zi

Dă-ți voie să le asculți, să exersezi constant respirația conștientă, eliberarea minții și re-echilibrarea psiho-emoțională pentru ca somnul tău să aibă o calitate bună.

Nu contează că nu ai mai meditat, începe treptat cu cele două meditații scurte, alternează-le și permite-ți să ieși din zona de confort acolo unde are loc învățarea, apoi dezvoltarea de abilități. Ulterior, poți testa sesiunile lungi și-ți vei da voie să adormi pe măsură ce te lași însoțit de vocea mea.

Meditația ghidată are la bază respirația conștientă care este esențială în gestionarea anxietății și în trăirea în stare de prezență (mindful). De asemenea, se activează detensionarea musculară prin sugestii ușoare care vor induce starea de relaxare și odihnă. Corpul tău cunoaște starea de somn odihnitor la nivel neuro-cerebral, e nevoie să exersezi să te eliberezi de gânduri și de griji pentru ca organismul tău să facă ceea ce știe foarte bine, și anume, să te sprijine să te odihnești.

Avatar utilizator
Psihoterapeut autonom cu practică privată în cabinetul individual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei; membru în Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, cu atestat de liberă practică eliberat de Colegilor Psihologilor din România.
Preț 239 lei
Instructor Codruța Răbăgel
Durată 1 săptămână
Lecții 4
Înscriși 4 students
ATENȚIE: conținut protejat!

Abonează-te la newsletter

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța

Dacă apeși pe butonul de mai sus înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile acestui website.