Psihoterapia este un dar. Este un dar pe care oricine poate să și-l facă după investiții în studii, cursuri, job, relații și familie, descoperi că e nevoie să investești în tine pentru a putea fi prezent în toate laturile vieții.

Psihoterapia înseamnă relație, resurse, creștere și evoluție. Este despre iubire și acceptare a plusurilor și a lucrurilor care pot fi îmbunătățite.

Psihoterapia înseamnă negare și rezistențe. Este despre credințe limitative și idei care „au rămas mici”, dar care încă sunt purtate în fiecare clipă pentru că sunt confortabile totuși.

Psihoterapia înseamnă provocare. Este despre a-ți da voie să fii tu și să te provoci la ne-cenzură, să nu le mai faci celorlalți pe plac lăsându-te pe tine deoparte.

Psihoterapia înseamnă trăirea în aici și acum, cu răbdare și cu trăirea tuturor emoțiilor, fie ele pozitive, fie ele negative. În psihoterapie râzi, plângi, țipi și te bucuri – un amalgam de stări care îmbogățesc sufletul.

Psihoterapia înseamnă vindecarea sufletului și a minții!

Fă-ți darul psihoterapiei!

Cu drag din mansarda cu suflet,

Codruța

„Nu dețin adevărul suprem, ia cu tine din aceste rânduri ceea ce ți se potrivește!”

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dezvoltare personală

Seara de psihoterapie

Seara de psihoterapie este un concept incubator107 Sibiu, dezvoltat împreună cu psihoterapeutul Adrian Beu care facilitează lunar ateliere pentru suflet și minte în cadrul proiectului. incubator107 Sibiu – Locul în care ORICINE poate învăța pe Citește mai mult…

Dezvoltare personală

Jurnal din retreat

Jurnal din retreat, acel retreat în care, pe scurt, te invitam femeie, să explorezi tainele  mindfulness – yoga – visuri pentru echilibru interior și accesarea energiei feminine! Acest trio fiind mai mult decât un concept, Citește mai mult…

Dezvoltare personală

Retreat: yoga, mindfulness, dream management

Retreat – yoga, mindfulness, dream management – pentru femei Explorează tainele yoga – mindfulness – dream management pentru Echilibru interior și accesarea energiei feminine! Acest trio este mai mult decât un concept, devine un stil Citește mai mult…