Seara de psihoterapie

2
Dezvoltare personală / Psihoterapie

Seara de psihoterapie

Seara de psihoterapie este un concept incubator107 Sibiu, dezvoltat împreună cu psihoterapeutul Adrian Beu care facilitează lunar ateliere pentru suflet și minte în cadrul proiectului. incubator107 Sibiu – Locul în care ORICINE poate învăța pe ORICINE, ORICE!

incubator107 Sibiu este un proiect comunitar prin care sunt organizate ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou. Totodată, fiind și infrastructura pentru proiecte educaționale mai mici precum Joia cu Carte sau Giving Tuesday.
La începutul anului 2019, Adrian Beu a propus un programul de nouă luni – conceput după modelul unui proces de terapie, astfel încât, pe parcursul celor ateliere, prin participarea și aplicarea „exercițiilor pentru acasă” fiecare va putea ajunge la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare personală. Fiecare temă din cadrul Serii de psihoterapie este concepută astfel încât să genereze conștientizări și să motiveze schimbarea. În 16 octombrie de la 18:30 explorăm seara de psihoterapie.
În luna octombrie discutăm la Seara de psihoterapie despre frici și oportunități, sesiunea denumindu-se De la frică la oportunitate. În 16 octombrie de la 18:30 explorăm seara de psihoterapie. Înscrierile se fac online la acest link!
Codruța Răbăgel, coordonatorul incubator107 Sibiu este psihoterapeut și promoter al educației cu blândețe – „Pentru cei care vor să împărtășească ce știu și pentru cei care vor să învețe ceva ce nu știu deja, există incubator107, locul în care oricine poate învăța pe oricine orice.  Asa că, așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet care să pună accent pe educație, informare și schimbare în jurul nostru. Ne dorim alături de noi meșteri  pasionați, pricepuți și dornici să împărtășească lumii activitatea lor și să ne facă viața mai frumoasă.”
Pentru înscrieri și detalii suplimentare legate de atelierele incubator107 Sibiu care se derulează în fiecare marți și miercuri în diverse locații din comunitatea sibiană puteți afla pe pagina proiectului AICI! Acest demers comunitar poate fi susținut prin donații și sponsorizări. Temele sunt diverse și accesibile oricui dorește dezvoltare personală pe teme de la sănătate, psihoterapie, nutriție, gătit, citire rapidă, online marketing ș.a.

Seara de psihoterapie incubator107 Sibiu
Seara de psihoterapie incubator107 Sibiu