5 lumini ale feminității

2
Dezvoltare personală / Mindfulness

5 lumini ale feminității

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei! Tu cum îți porți feminitatea?

Energia feminină poartă lumina lunii și puterea pâmântului, aduce în viață gingășie, afecțiune, curaj, ambiție și multe alte magii. Femeia este cea care alină sufletul și aduce bogăție vieții prin puterea sa.

Suntem în luna mărțișorului care ne îndreaptă atenția spre femei și spre darurile primăverii. De 1 martie descoperim zâmbete pe care nu le-am mai văzut de mult, femei care primesc mărțișoare și flori, cureieră orașul pentru o nouă ținută pentru petrecerea de 8 martie, fac programări la coafor și la make-up artist! Propun să oferim atenție și sufletului nostru și energiei feminine care și-ar dori să fie sărbătorită zi de zi, nu doar în luna femeilor. Așa că invit femeile, mame, iubite, soții, fiice să descopere puterea interioară prin conectarea cu sinele interior.

Iată, câteva idei care să te aducă acasă…în interiorul tău!

1. Oprește-te de pe pilotul automat, nimic nu trebuie, oprește-te din a mai fi pe fugă! Respiră adânc și amintește-ți că energia feminină se hrănește.

2. Ia-ți câteva clipe cu tine și întreabă-te ce te face fericită, care sunt nevoile tale, cum îți exprimi energia feminină și cum te exprimi în relație cu ceilalți! Întoarce-te spre tine pentru câteva momente și dă-ți voie să descoperi lucruri pe care tu foarte bine le cunoști, dar care, poate, le-ai încuiat undeva din prea multă grabă sau treabă de făcut.

3. Creează. Redescoperă visurile tale și fă ceva pentru a-ți trăi visul, începând de azi! Visul fără acțiune rămâne doar o imagine!

4. Îngrijește-te – răsfață corpul și alină sufletul! Amintește-ți că exista cândva un ritual de frumusețe pe care îl făceai pentru trup și suflet.

5. Dansează – trăiește-ți viața ca pe un dans! Începe azi să faci un lucru pe care ți-l doreai de mult și nu ai avut timp de el. Bucură-te de viață în pași de dans și viața îți va fi un dans, de crezi că viața e grea, ea va fi o luptă!

Eu te aștept să sărbătorim ziua femeii la Candle light mindfulness – prin conectarea cu energia feminină, printr-un dans al sufletului cu odihna trupului și cu magia minții! 7 martie devine seara în care lumina lumânărilor va ghida cadrele de respirație conștientă, stare de prezență, mișcare conștientă și meditație. Pur și simplu vei experimenta!

În acest seminar vei avea parte de relaxare și de eliberarea tensiunii din suflet, minte și corp! Este o invitație la conectarea cu sinele și la deconectarea de grijile și stresul cotidian. Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/ibPH0ltj0hAkztvQ2 Iar, Artemi candles and flowers vor aduce o mână de lumânări care vor acompania seara de mindfulness!

candles
Candles mindfulness_ Codruța Răbăgel Psihoterapeut_7 martie