Acționează ca să ai schimbare!

psih. Codruța Răbăgel
Psihoterapie

Acționează ca să ai schimbare!

???? ????? are în prim plan tema acțiunii. Discutăm despre ???̦???? ?????? ?????????.

Conștientizarea fără acțiune e nulă. Îți propun să îți iei câteva minute să reflectezi, să te întrebi, care au fost acțiunile pe care le-ai făcut care au adus schimbare în viața ta în ultima lună, în ultimul an, în ultimii cinci ani. Fă o listă cu aceste acțiuni. Poți să regăsești pe această înșiruire de acțiuni idei precum: studii, cursuri, schimbarea locului de muncă, reorientarea profesională, micșorarea programului de lucru, sport și mâncat sănătos, rutine zilnice adoptate și așa mai departe.

După cum știi, în fiecare lună intru live pe facebook și împărtășesc idei despre tema lunii, ei bine, în iulie, tehnologia mi-a jucat feste, așa că am pregătit un audio Mindful Talks în care vorbesc despre Acțiune pentru schimbare. Abia aștept să-mi transmiți ce acțiuni ai făcut în luna iulie pentru a schimba lucruri în viața ta, scrie-mi pe pagina de facebook sau instagram.

Ascultă aici Mindful Talks – Acțiune pentru schimbare:

Te invit să începi să acționezi conștient. Pentru asta, ți-am pregătit setul de Carduri Mindfulness în care ai 30 de provocări zilnice pentru a aduce acțiunea și transformarea în viața ta. Poți comanda cardurile aici.

Prețuiește- te acum, meriți

Pe curând,

Codruța

psih. Codruța Răbăgel