Blog

Calea ta pentru a crește starea de bine. Cardurile Mindfulness

martisor
Dezvoltare personală / Mindfulness / Psihoterapie

Calea ta pentru a crește starea de bine. Cardurile Mindfulness

Timpul cu tine și investit în tine e cel mai valoros. Să trăiești în prezent este esențial pentru starea de bine și pentru calitatea relațiilor cu ceilalți. Atunci când trăiești mindful, înseamnă că ești conectat la ceea ce se întâmplă în prezent – ești conștient de gândurile, stările emoționale pe care le simți, observi lucrurile din jur și detalii la oamenii cu care interacționezi. 

Am dezvoltat setul de carduri Mindfulness pentru stare de bine prin cuvinte și pictură, ca un instrument terapeutic pentru trăirea în prezent. Faci pasul de la teorie la practică cu fiecare provocare mindful pe care o descoperi pe cele 30 de carduri. Conștientizarea fără acțiune este aproape nulă, așa că, zi de zi acționezi cu sprijinul unui card și trăiești conectat în prezent. 

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫:

  1. ieși din zona de confort
  2. activezi observatorul interior
  3. dezvolți noi obiceiuri zilnice
  4. exersezi trăirea în prezent
  5. crești nivelul stării de bine în relația cu sine și cu ceilalți
martisor

Introdu în rutina ta de dimineața setul de carduri. Le amesteci, alegi unul la întâmplare și apoi îl întorci. Citești provocarea mindful și o exersezi pe parcursul zilei încât să integrezi un nou obicei în viața ta. Sau poți alege să extragi un card seara și să faci retrospectiva zilei prin prisma provocării.

Precomenzi – completează formularul de precomandă aici: https://forms.gle/HTPMiUDDEocGiztu7

Cardurile te pun față în față cu tipare relaționare, comportamente toxice și limite de gândire. Vei acționa conștient pentru a modela reacțiile tale la provocările pe care le-am scris. Trecând pe parcursul unui an prin aceste provocări vei putea observa creșterea nivelului stării de bine. Acest instrument nu are rolul de a substitui în nici un fel intervenția psihoterapeutică, recomandările medicale sau diagnosticul clinic. Pentru orice informații punctuale este necesar să contactați un specialist în domeniul sănătății mintale.

Astfel, vei ieși din zona ta de confort și vei crește nivelul stării tale de bine! De asemenea, vei putea observa schimbări la cei din jur pentru că odată ce tu te transformi, ceilalți te vor oglindi.

Atunci când am creat cardurile Mindfulness pentru Stare de Bine, mi-am dorit să fie instrumentul terapeutic care să te sprijine și să te facă să intri în contact cu sinele și cu lumea, în mod conștient. Cu fiecare card integrezi un obicei vindecător în viața ta și vei privi viața din altă perspectivă, cu focus pe ceea ce funcționează și pe soluții pentru stările negative.

Setul conține:

  • 30 de carduri laminate cu 30 de provocări terapeutice
  • 1 card cu instrucțiuni și informații despre mine
  • 1 card pentru a scrie un motto ori un mesaj personalizat
  • 1 săculeț cusut manual cu șnur pentru a păstra setul

Cardurile sunt rezistente, pictate de mine și concepute sub forma unitară a instrumentului de lucru personal având în prim-plan trăirea în prezent pentru creșterea nivelului stării de bine.

Carduri Mindfulness pentru stare de bine

Provocările fac referință la relația cu sinele tău, dar te ancorează și în relații cu ceilalți și cu viața. Dacă simți că s-ar potrivi mai bine cuiva drag din viața ta, fă un cadou inedit de Mărțișor ori de 8 Martie și beneficiezi de reducerea din Campania de precomenzi

Precomenzi – completează formularul de precomandă aici: https://forms.gle/HTPMiUDDEocGiztu7

În 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐳𝐢 de 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞, de la 90 lei la 65 lei. Cu 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮, locație centrală – cabinet Codruța; pentru comenzi în țară se adaugă taxa de transport prin curier. Regăsești detalii în formular.

𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬 vei primi acces nelimitat la Grupul privat de facebook Mindfulness pentru Stare de Bine unde zilnic postez informații și tehnici de lucru mindful.

Te vei putea bucura de carduri și de săculețul în care să le păstrezi. Este cusut manual din materiale reciclate preluate de la diverse ateliere de croitorie care nu realizează produse din bucăți rămase din tăieturi. Săculeții sunt multi-colori și au aplicat un șnur tip panglică pentru a strânge cardurile în interior. Culoarea săculețului este aleatorie pentru fiecare comandă. Lasă-te surprins de culoarea pe care o vei primi!

Dezvoltarea personală înseamnă experimentarea unor activități care conduc la conștientizări, la descoperirea de talente și abilități care activează resurse interioare. Prin interacțiunea cu cardurile pe care le-am pregătit pentru tine, vei avea parte de A-C-Ț-I-U-N-E!

Dezvoltarea personală înseamnă ACȚIUNE! Faci ceva pentru tine, faci poate pași mărunți, dar siguri spre a fi mai aproape de cine ți-ai dori tu să fii. Nu înseamnă doar să citești cărți, să mergi la seminarii și conferințe, să urmărești diverși vlogeri, înseamnă să faci ceva cu informațiile la care ești expus. Să dai viață emoțiilor, recunoștinței, să te bucuri și să descoperi frumosul și să trăiești „urâtul” ca atare.

Despre mine:

Sunt Codruța. Sunt psihoterapeut autonom cu practică privată în cabinetul invididual de psihologie, practician mindfulness, trainer cu formări complementare psihoterapiei; membru în Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, cu atestat de liberă practică eliberat de Colegilor Psihologilor din România. 

Sunt pasionată de psihoterapie și dezvoltare personală. De opt ani sprijin adulți și copii să descopere „Cine sunt?”, „Ce visuri am?”, „Ce fac pentru a trăi stare de bine?”, „Cum mă pot vindeca de traumele trecutului?”. 

Profesez cu convingerea că orice persoană care intră în cabinetul meu ori participă la cursurile mele va primi o amprentă din stilul meu terapeutic și va lăsa una în stilul meu terapeutic. Totodată, consider că transformarea interioară se activează având la bază nevoile, convingerile și resursele interioare.

Alătură-te comunității mele înscriindu-te pe facebook în grupul Mindfulness Sibiu – copii și adulți abonându-te pe site la Newsletter pentru a rămâne la curent cu articolele și campaniile pe care le derulez. Te aștept să ne conectăm și pe Instagram.

Iar în 6 martie te invit la sesiunea mindful Stare de bine cu femeia din tine. Iubirea de sine, rezervă locul tău!

Prețuiește-te acum, meriți!

Codruța 

carduri DSC0809
Fotograf: Paul Popa
WhatsApp Image 2021 02 21 at 15.14.15

Abonează-te la newsletter

M-aș bucura să ne conectăm pe social media, pentru a ne cunoaște mai bine.

Mă găsești pe Facebook, Instagram si Linkedin.

Pe curând,
Codruța

Dacă apeși pe butonul de mai sus înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile acestui website.