Care e limbajul iubirii tale?

Dezvoltare personală / Mindfulness / Psihoterapie

Care e limbajul iubirii tale?

Te-ai întrebat vreodată care este limbajul iubirii tale? Cu siguranță, toți iubim în felul nostru și o facem așa cum știm noi mai bine. Din păcate, nu tot timpul se potrivește cu limbajul celor din jurul nostru și de aici toate provocările.

Fiecare definește iubirea așa cum o știe, pentru unii înseamnă îmbrățișări, pentru alții daruri, iar pentru alții cuvinte! Nu e nici o definiție mai bună una ca cealaltă, toate au ceva în comun și anume relația. Relația persoanei respective cu sinele și relația cu ceilalți. Iubirea o descoperim de mici și tot atunci se introiectează diverse idei și preconcepții despre ce e iubirea. Ajungem să trăim cu ele, luate de bune în copilărie și să continuăm modele pe care le-am descoperit în copilărie. De multe ori, ajungem să nu fim fericiți trăind astfel și atunci începe o trezire spirituală care ne întoarce la iubire (pe cei mai mulți dintre noi)!

Pentru a descoperi care este limbajul iubirii tale, începe prin a-ți adresa întrebările: Cum simt eu că sunt iubită? Cum ofer eu iubire? Pentru a-ți fi și mai simplu să aflii, eu te invit la un seminar despre Limbajele iubirii. Mindfulness – iubirea de sine.

De ce spun că ne întoarce la iubire? Pentru că iubirea e cheia. Dacă ajungi să te iubești pe tine fix așa cum ești, cu bune și cu rele, abia atunci poți să-i iubești pe ceilalți și să ai relații autentice! Iar limbajele iubirii implică explorare, vigilență și mult antrenament alături de alegeri conștiente!

Sunt mulți autori care definesc cinci limbaje ale iubirii și aduc conștientizări în demersul lor de a cerceta iubirea zi de zi. Atingerile, darurile, serviciile, declarațiile și timpul petrecut împreună reprezintă moduri de relaționare eficientă. Sunt limbaje ale iubiriii pe care odată ce le descoperi ajungi să ai o altă viziune asupra relațiilor tale!

Fiecare dintre noi are câte puțin din fiecare limbaj, însă, cu precădere relaționează prin unul principal, având unul secundar, iar restul activându-se când și când în funcție de contextul vieții. Într-un proces de psihoterapie, explorarea limbajelor iubirii schimbă macazul spre sinele profund și aduce conștientizare vis-a-vis de apariția și întreținerea conflictelor, de dureri și temeri. În psihoterapie vindeci sufletul, mintea și trupul prin iubirea de sine și prin schimbarea pe care o duci în relația cu ceilalți!

Pentru a afla care e calea vindecării tale prin limbajele iubirii te invit la un seminar despre Limbajele iubirii. Mindfulness – iubirea de sine. Eu cred că în realitate, numai iubirea este vindecătoare și miraculoasă! Explorând limbajele iubirii vei învăța să iubești, iar cu aceeași măsură vei primi iubire! Așa că, provocarea pentru seminarul din 28 ianuarie este să îți dai voie să explorezi definiția iubirii tale! Totodată, vei descoperi beneficiile stării de prezență în relația ta cu sinele prin respirația conștientă, meditația iubirii, conectarea cu sinele prin relaxare corporală și prin activarea resurselor interioare. Înscrie-te AICI și participă la o seară cu și despre tine, vei avea șansa să primești susținerea unui grup minunat care a pornește într-o călătorie spre sine!

Limbajul iubirii se antrenează și vindecă iubiri, relații și suflete!

Cu drag,

C.

„Nu dețin adevărul suprem, ia cu tine din aceste rânduri ceea ce ți se potrivește!”

Limbajele iubirii – psihoterapeut Codruța Răbăgel