Cuvântul meu în 2021

practici de mindfulness cu codruta rabagel
Dezvoltare personală / Mindfulness / Psihoterapie

Cuvântul meu în 2021

De ani de zile nu mai scriu obiective, rezoluții de început de an și to-do care să mă streseze. În schimb visez, și-mi scriu visurile. Îmi fac planul visului, vizualizez, integrez, uit planul și apoi trăiesc visul cu recunoștință, îmi iese!

2020 a fost anul condus de cuvântul G-E-N-E-R-O-Z-I-T-A-T-E. A fost anul în care, deși a fost în lume multă frică, panică și o continuă agitație, am trăit și am văzut în jurul meu multă generozitate. Începusem anul cu multă generozitate în visuri și planuri pentru acest „20-20”, apoi pandemia a spulberat mai tot în afară de speranță și … generozitate!

În martie-aprilie am văzut în jurul meu generozitatea comunității sibiene căci în Sibiu locuiesc, au fost zeci de mii de euro strânși de la oameni simpli și companii locale; am trăit generozitate în comunitatea mea profesională când mulți psihologi ne-am oferit pro-bono serviciile de consiliere pentru personalul medical și nu numai; am trăit generozitatea în cadrul ședințelor de terapie și în programele mele de mindfulness unde blânda și profunda nevoie a oamenilor cerea generozitate în vindecare…

2020 a fost anul în care am lucrat mult pentru creșterea mea și pentru vindecarea multora. Știi că în relații suntem răniți și în relații ne vindecăm. Am încheiat anul cu câteva sesiuni online de mindfulness în care am dezbătut alături de cursanții mei cuvintele pe care le pot asocia cu anul 2020, povestea mea cu generozitatea a încununat lupte, dansuri, siguranta, frica, putere, panica și multe alte astfel de cuvinte.

Acum, mi-a trecut pragul noul an și am stabilit să trăiesc M-A-G-I-E!

2021, An cu infinită M-A-G-I-E!

Am să trăiesc 2021 cu

Mindfulness

Awareness

Gratitude

Intentionally

Extension

Am să trăiesc 2021 cu M-A-G-I-E, pun tot ce vreau în acest cuvânt și am să ofer acest cuvânt în ședințele de psihoterapie și în programele de mindfulness și wellbeing. Așadar, trăire în prezent, conștientizare, recunoștință, intenție, extensie. Clar, presărate cu sănătate, iubire, bunul let it go, zâmbete, sport și alegeri înțelepte.

În cabinet voi rămâne alături de cei care pornesc în călătoria psihoterapiei pentru vindecare emoțională, creștere personală și resetare mentală. Iar, în online am să aduc câteva noutăți, acum, îți împărtășesc faptul că în fiecare lună voi aborda o temă terapeutică și de mindfulness, voi ține un jurnal terapeutic pe pagina de facebook și pe instagram, iar în live-urile lunare și newsletter-ul bilunar voi împărtăși o serie de informații.

Așadar, continui cu magie să-mi trăiesc una din misiunile mele și anume, educația. Voi lansa și un program social și multe altele. Rămâi conectat cu mine și vei descoperi și programele de mindfulness și well-being pe care le voi lansa în mediul online. 

Închei cu recunoștință anul 2020 și sunt pregătită să dansez în magia lui 2021.

Ai grijă de suflet,

Codruța