…din mansarda cu suflet

2
Mindfulness

…din mansarda cu suflet

Scriu gânduri și idei din mansarda cu suflet pe care am colorat-o cu bucurie, recunoștință, visuri și dorințe. Scriu cu drag despre mine și despre oameni, despre experiențe relaționale eu-tu, despre lume și viață, despre psihoterapie și mindfulness, despre fluturi care prind aripi și zboară și ajung în copaci cu rădăcini puternice!

Nu dețin adevărul suprem, ia cu tine din aceste rânduri ceea ce ți se potrivește!

O poveste dragă mie spune așa:

Scrisul, desenul și pictura au existat în viața mea de când mă știu. Am primele amintiri legate de creion și caiete cu lucrurile de-ale surorii mele în care „scriam” primele litere și cifre mari și tare apăsat, evident numai scris nu era acela. Apoi, treptat scrisul acela lăbărțat s-a transformat mai târziu în niște schițe de rochii cu linii fine și culori pale care au dispărut din amintirile fizice. Dar, teancul de foicele mici a rămas în suflet. A urmat apoi pasiunea pentru pictură și culori mai calde, mai pastelate, mai dulci ori sidefate care se prefac în fluturi multicolori sau în vaze cu flori. Ei bine, prin călătoria anilor am scris sute și sute de pagini, am desenat tot felul și am lăsat culorile să-mi lumineze drumul.

Mansarda cu suflet mă inspiră, acolo nu sunt singură niciodată, sunt eu cu mine, cu toate energiile oamenilor minunați care-o dau culoare și avânt. Te invit să iei din scrisul din mansardă fix ce ți se potrivești, nimic mai mult, aștept de la tine vești cum că multele întrebări pe care le regăsești aici deschid uși din casa personalității tale!

Cu drag…da, fix din mansarda cu suflet,

Codruța