Ești gata să oferi cadouri de Crăciun cu doar 3 click-uri?

2
Mindfulness

Ești gata să oferi cadouri de Crăciun cu doar 3 click-uri?

Cadourile de suflet sunt cele care aduc cele mai multe zâmbete oamenilor dragi și crează amintiri care dăinuie în timp! De ce îți propun să oferi cadouri sub forma sesiunilor de mindfulness? Tocmai ca să oferi un cadou inedit și în același timp îi sprijini pe cei dragi să aibă o viață echilibrată! Comandă cardul cadou acum – aici pentru a te asigura că anul acesta nu vei cumpăra din nou pe grabă cadourile pentru cei dragi!

Nu-i așa că ne dorim cu toții să fim fericiți? Implică-te în viața oamenilor din jurul tău oferindu-le ocazia să facă pasul spre a descoperi o metodă care aduce plus-valoare sănătății fizice și mentale! În sesiunile cadou participanții vor avea ocazia să învețe tehnici pe care să le practice zi de zi pentru ca trăirea în prezent să devină un stil de viață și să se reflecte în stima de sine, dialogul interior, relații cu ceilalți și nu numai!

A trăi mindful înseamnă să rămâi focusat pe prezentul pe care îl ai și în felul acesta să îți schimbi obiceiurile, să devii mai ancorat în aici și acum, să dezvolți compasiune de sine și un mod sănătos de relaționare!

Când ești conectat la ceea ce se întâmplă în prezent – ești conștient de gândurile, stările emoționale pe care le simți, observi lucrurile din jur și detalii care fac diferența între sănătate și toxicitate psiho-emoțională.

În general, trăim pe pilot automat și suntem conduși ori de minte, ori de suflet, astfel apar conflicte, supărări, frustrări și boli. Până nu ajungem să ne întoarcem atenția spre noi înșine, toate acestea ne tot vizitează. O singură sesiune de mindfulness nu face minuni, însă îți arată că poți să înveți să construiești cea mai bună versiune a ta dacă ești atent la corp, emoții și gânduri.

Cum se derulează o sesiune oferită cadou? Se desfășoară online sau în cabinetul de psihoterapie din Sibiu. Sesiunea este una experiențială, ceea ce înseamnă că cel care va fi alături de mine va experimenta și exersa tehnici de mindfulness pe care mai apoi le va putea face ori de câte ori îi sunt necesare. Sesiunea durează 45 de minute, timp în care mai întâi ne cunoaștem printr-o discuție scurtă de aproximativ 10 minute,  apoi voi exemplifica tehnicile, urmând practicarea lor. Vom încheia cu un ceai și cu integrarea experienței!

Starea mindful emană din suflet, nu poate să fie dobândită de la alții, ci este descoperită în interior prin lucrul constant cu noi înșine. Descoperă reducerile și comandă cardul cadou acum – aici!

Alătură-te comunității mele abonându-te pe site la Newsletter pentru a rămâne la curent cu articolele și campaniile pe care le derulez!

Ai grijă de suflet!

Card cadou - psih. Codruța Răbăgel
Card cadou – psih. Codruța Răbăgel