Să trăiești în prezent e o mare provocare în zilele noastre, așa că am pregătit pentru voi o nouă serie de seminarii – Mindfulness – iubirea de sine.

Descoperă conceptul de mindfulness, conectează-te cu prezentul, oferă atenție gândurilor și trăirilor, acceptă-le și descoperă iubirea de sine!

Fiecare seminar va aduce informații despre conceptul MINDFULNESS și IUBIREA de SINE în contextul unei alte sub-teme!

TIMPUL este o temă care te lasă sau nu să rămâi în contact cu tine!

• Ce înseamnă mindfulness – trăiești în aici și acum?
• Cum trăiești timpul, dar iubirea de sine?
• Te influențează călătoria în trecut și scrierea scenariilor din viitor?

Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/MEhkNrXA2rdE8JfP2
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea taxei

Stres și stare de bine, conștient și inconștient, alb și negru, culoare și desen, conectare cu sinele, conectare cu exteriorul, acum și aici.

Vino să descoperim beneficiile stării de prezență în relația ta cu sinele prin tehnici de:
• respirație conștientă
• meditație
• conectare cu sinele
• relaxare a corpului
• activare a resurselor interioare
• re-cadrare a timpului.

Adu cu tine haine lejere, un izopren și o păturică, pregătește-te de relaxare, lasă subconștientul să învețe tehnici și metode pe care să le practici acasă!

Seminar susținut de Codruta Rabagel – psihoterapeut integrativ, trainer și practician mindfulness – „viața ta o schimbi chiar tu, atunci când descoperi cum și de ce să te iubești pe tine; totodată, când vei învăța să te bucuri de fiecare clipă când vei porni într-o călătorie colorată!”

Călătoria vieții în aici și acum cu destinații în suflet și cu popasuri prețioase, și-o scrie fiecare, într-o stare de prezență și mai puțin în rememorarea trecutului ori în scrierea viitorului. Psihoterapia te aduce în contact cu tine și cu libertatea de explorare și alegere!

Codruța Răbăgel Psihoterapeut – este psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din România și Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, membru în echipa clinicii Gineko Pro Medical, coordonator Incubator107 Sibiu.

Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/MEhkNrXA2rdE8JfP2
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea taxei de 50 lei

Înscrie-te și vei fi contactat pentru informații suplimentare!

Seria seminariilor Mindfulness – iubirea de sine se derulează în perioada 2018-2019


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dezvoltare personală

Seara de psihoterapie

Seara de psihoterapie este un concept incubator107 Sibiu, dezvoltat împreună cu psihoterapeutul Adrian Beu care facilitează lunar ateliere pentru suflet și minte în cadrul proiectului. incubator107 Sibiu – Locul în care ORICINE poate învăța pe Citește mai mult…

Dezvoltare personală

Jurnal din retreat

Jurnal din retreat, acel retreat în care, pe scurt, te invitam femeie, să explorezi tainele  mindfulness – yoga – visuri pentru echilibru interior și accesarea energiei feminine! Acest trio fiind mai mult decât un concept, Citește mai mult…

Dezvoltare personală

Retreat: yoga, mindfulness, dream management

Retreat – yoga, mindfulness, dream management – pentru femei Explorează tainele yoga – mindfulness – dream management pentru Echilibru interior și accesarea energiei feminine! Acest trio este mai mult decât un concept, devine un stil Citește mai mult…