Starea de bine vine cu cheltuieli puține de Mindful Black Friday

Helici_nov-2021
Mindfulness

Starea de bine vine cu cheltuieli puține de Mindful Black Friday

Mă ghidez după principiul, Dăruiești, primești! Iar, noiembrie este despre a dărui din magia psihoterapiei și a stării de prezență. Așa că am ales să îți ofer ???????? pe parcursul a 5 zile de ????? ??????, din 11 în 15 noiembrie te bucuri de reducerile pe care le-am pregătit pentru tine!
Black Friday începe din 11 noiembrie de la 11:00

?Cursurile online – care îți aduc Starea de Bine prin exerciții și conectare cu sinele, descoperă ce ți se potrivește și bucură-te de alegerea ta.
1. Sesiune de Mindfulness – online/fizic
2. 10 puncte cheie Mindfulness pentru Stare de Bine – online
3. Pachet 6 sesiuni Mindfulness – online/fizic
4. Somn odihnitor. Meditații pentru somn – online
5. Mindfulness pentru Cuplu (re)conectare emoțională – online/fizic

?Cardurile terapeutice Mindfulness pentru Stare de Bine – comandă acum cu reducere de 25%  și poți purta cu tine o provocare zilnică pentru a fi mai ancorat în prezent.

? Black Friday Access pe grupul privat Mindfulness pentru Stare de Bine – ai acces nelimitat la resursele pe care le ofer săptămânal în acest grup în care intră doar clienții din programele mele.

Ai grijă să fii printre cei care se bucură de Stare de Bine câștigată prin investiția Black Friday. Nu uita, indiferent că vei achiziționa sau nu un produs ori un curs, vei rămâne înrolat în grupul privat, atenție însă, e nevoie să completezi toate datele pentru a fi preluată cererea ta de acces.

Helici nov 2021
Credit foto: Rareș Helici

Detalii cursuri și programe în secțiunea Shop: https://codrutarabagel.ro/cursuri/

Practic, toate serviciile și produsele de pe site vor fi la reduceri substanțiale, însă, atenție, cardurile vor fi în limita stocului disponibil, așadar, aplic principiul primul venit, primul servit. Coletul v ajunge la tine acasă prin curier, însă e nevoie să fii întelegător/înțelegătoare în perioada aceasta pentru că va fi o provocare pentru curieri să livreze rapid.

Și în plus, pentru programele care necesită lucrul direct cu mine, e nevoie să faci programare la numărul de telefon 0741188196 începând din 16.11. 2021, de luni până vineri între orele 10 și 16. Programările pentru achițiziile din Campania Black Friday vor fi derulate în perioada 07.12 2021-28.02.2022 – vei primi detalii pe email imediat după ce decizi la care sesiune ori curs te înrolezi. Aleg să păstrez calitatea serviciilor mele, motiv pentru care voi limita numărul de achiziții pentru programele care necesită prezența mea live (online sau față în față).

Mindfulness înseamnă să trăiești în aici și acum. Atunci când trăiești mindful ești conectat la ceea ce se întâmplă în prezent – ești conștient de gândurile, stările emoționale pe care le simți, observi lucrurile din jur și detalii la oamenii cu care interacționezi. 

Practic, te conectezi cu prezentul, înveți să oferi atenție gândurilor și trăirilor tale. Le accepți pe toate așa cum sunt și descoperi iubirea de sine și beneficiile acesteia în viața ta!

Dacă ai întrebări despre Campania de Black Friday, nu ezita să-mi trimiți un email la psihoterapeut@codrutarabagel.ro

Prețuiește-te acum, meriți!
Pe curând,
Codruța