Cere Universului și-ți va da!

2
Psihoterapie

Cere Universului și-ți va da!

Mă auzi de multe ori spunând, „Cere Universului și-ți va da!”.

Ei bine, da! Asta funcționează atâta timp cât tu îți vei face partea ta. Universul poate te duce în context favorabile, însă, cheia reușitei e la tine și pașii pe care îi vei face pentru a trăi ce ai lansat în Univers. Puterea cuvântului și setarea mentală te orientează spre succes ori greșeală, spre ascensiune ori prăbușire.

Mintea are un potential infinit, important este să urmezi calea simplă în care din dorințe treci la clarificare și acțiune. Aici poți să descoperi 10 principii ale setării mentale echilibrate despre care am vorbit pe larg în 5 ianuarie în live-ul lunar.

Spuneam cu ani în urmă că am cerut oameni frumoși în jurul meu în 2018 și am primit o Galaxie?, pentru 2021 am cerut An cu infinită magie! Nu mai stabilesc obiective smart pentru anul nou, ci doar setez intenția pe care, cu siguranță, o voi sărbători la final de an ori de zi! Motivul pentru care nu mai stabilesc acele obiective este faptul că am descoperit în lucrul cu mine însămi și cu clienții mei că apare la pachet cu ele frustrarea dacă nu reușești ceva din ideile SMART. Stabilesc pentru ceea ce fac direcții, țeluri, dar fără pătrățica smart, pur și simplu îmi dau voie să visez.

Atunci când visezi folosești cuvinte și imagini, practic lansezi în gând și în jurul tău energia și emoția acelui vis. Astfel, rodește principiul „Cere Universului și-ți va da!”. Atenție, după ce ceri, vei sădi bine semințele și le vei îngriji zi de zi prin gânduri, acțiuni, recunoștință și ce îți mai e ție de folos.

Setarea mentală echilibrată se îngrijește de semințe roditoare! Îți poți schimba viața dacă rămâi vigilent și observi gândurile cărora le dai atenție în dialogul interior.

În articolul Setarea mentală îți schimbă viața provocam cititorii să facă un exercițiu simplu în următoarele 7 zile și să observe care sunt gândurile zilnice. Dacă nu ai făcut asta deja, acum este un moment bun să începi! Amintește-ți că tu nu ești gândurile tale, dar ceea ce gândești, trăiești!

Alătură-te comunității mele abonându-te pe site la Newsletter pentru a rămâne la curent cu articolele și campaniile pe care le derulez!

Ai grijă de suflet,

Codruța